دکتر علیرضا متحدی

فضایی برای انتشار مطالب حقوقی و روانشناسی

فضایی برای انتشار مطالب حقوقی و روانشناسی

مرد خردمند هنر پیشه را
عمر دو بایست در این روزگار
تا به یکی تجربه اندوختن
با دگری تجربه بردن به کار!

مهمترین ابزار قدرت و موفقیت در زمانه حاضر "آگاهی" است. اگر افراد قبل از هر اقدامی جستجوی اطلاعات نمایند، و اگر صاحبان دانش و تجربه و اندیشه، احساس وظیفه کنند که تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهند، همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیمات درست تر، جلو خسارات و شکستها را گرفته و استفاده بهتری از عمر و انرژی خود داشته باشند.

در این پیج اطلاعاتی در حوزه حقوق و روانشناسی که دارای جذابیت، و عمدتا مورد نیاز مردم است منتشر می شود. باشد که مورد رضایت و استفاده قرار گیرد.
همچنین تلاش می شود در حد امکان سوالات حقوقی عزیزان را پاسخگو باشیم. می توانید سوالات خود را در پیامرسانهای داخلی مطرح فرمایید. در اولین فرصت و در حد مقدورات پاسخ کافی ارائه خواهد شد.

تابلو اعلانات

عمر دست خداست و امروزه فوت افراد در نتیجه حوادث و اتفاقات غیرمنتظره شایع است. اگر مرد خانواده‌ای فوت نماید، مشکلات عدیده‌ای برای خانواده بوجود می‌آید. شاید مهمترین مشکل تقسیم اموال متوفی بین وراث است که نظم و ثبات زندگی را برای همسر و فرزندان احتمالاً صغیر او از بین خواهد برد.

طبق قانون اگر پدر و مادر متوفی زنده باشند، یک سوم کلیه اموال او به پدر و مادرش می‌رسد. یک هشتم از اموال به زوجه می‌رسد. بقیه اموال نیز بین فرزندان تقسیم می‌شود. حال اگر فرزندان زیر 18 سال باشند، پدربزرگ آنها سهم‌الارث فرزندان را نیز به عنوان ولی ایشان در اختیار می‌گیرد، و موقعیت بسیار سختی برای زوجه متوفی فراهم می‌گردد.

در این چنین موقعیتی به زوجه توصیه می‌شود که مهریه خود را به عنوان دین متوفی مطالبه کرده، و کلیه اموال او را از بابت طلب خود دریافت نماید؛ و مانع تقسیم اموالی گردد که طی سال‌ها زندگی مشترک بدست آورده است. و خود و فرزندانش را از سرگردانی و بی‌سرپناهی نجات داده و اختیار زندگی‌اش را در دست گیرد.

در زیر حکم دادگاهی را مشاهده می‌کنید که مهریه خانم را مطالبه کردیم و با اموال بدست آمده از دیه، بیمه عمر، و سایر اموال به جا مانده از همسر متوفی، سرپناهی برای وی و فرزندش فراهم کردیم. پدر و مادر شوهر وی تقلای بسیاری کردند ولی نتوانستند اموالی از فرزند خود تصاحب نمایند.

.

مطالبه مهریه از شوهر متوفی

.

.

.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی